Peugeot Autósziget

Jelenlegi akcióink

Kihagyhatatlan 7

photo

Peugeot modellek akár milliós kedvezménnyel és kedvező finanszírozással csak 7 napig 2019. szeptember 16-22. között.

 

 

- Válasszon autójához tartozékokat ellenállhatatlan kedvezménnyel -

 

 

Peugeot 2008 SUV akár 1.000.000 Ft kedvezménnyel

Vagány SUV nem csak városba!

 

A vagány 2008 SUV minden környezetben megállja helyét. Modern megjelenés és magas felszereltség jellemzi, így minden méter élvezetes lesz

 

Peugeot Kihagyhatatlan 7 - 2008

 Főbb jellemzők:

 - Peugeot i-Cockpit vezetőhely
 - Gazdag alapfelszereltség
 - Active+ csomag: tolatókamerával, ülésfűtéssel
 - Díjnyertes PureTech benzinmotor
  

 

 Válassza finanszírozási ajánlatunkkal, most akár 1,99% THM-mel***!  

 

 

 

 

 

Peugeot 3008 SUV akár 1.500.000 Ft kedvezménnyel

SUV tele technológiával!

 

Többszörösen díjnyertes SUV modellünk egyesíti a robosztus, határozott megjelenést a kényelmes utastér nyújtotta előnyökkel. A legújabb vezetéstámogató technológiákkal és gazdag alapfelszereltséggel kínáljuk.

 

Peugeot Kihagyhatatlan 7 - 3008

Főbb jellemzők:

- 62 nemzetközi díj
- Active+ felszereltség: Mirror screen, sötétített hátsó szélvédő és oldalüveg, kulcs nélküli nyitás.
- Teljesen digitális műszeregység és i-Cockpit
- Táblafelismerő rendszer
- Határozott megjelenés

 

 

Válassza finanszírozási ajánlattal, most akár 1,99% THM-mel***!  

 

 

 

 

Peugeot 308 akár 1.200.000 Ft kedvezménnyel

Stílusos minőség!

 

Praktikus, letisztult formatervű középkategóriás kompakt és kombi. Próbálja ki és szeressen bele a kényelmes futóműbe, a minőségi utastérbe és a kiváló motorokba.

 

Peugeot Kihagyhatatlan 7 - 308

Főbb jellemzők:

- SW változat 610 literes csomagtérrel
- Active+ csomag: fűthető első ülésekkel és tolatóradarral
- Peugeot i-Cockpit vezetőhely
- Díjnyertes PureTech benzinmotorok

  

 

 

 

 

 

Kihagyhatatlan finanszírozási ajánlataink

 

Ismerje meg minden modellünkre érvényes finanszírozási ajánlatunkat. A legnagyobb rugalmasság érdekében választhat változó és fix kamatozású megoldást, míg a finanszírozás futamideje 24-84 hónap között lehet.

További részletek:

Kihagyhatatlan 7

 Akciós Finanszírozás 

 

Kiemelt szerviz ajánlataink

Ügyfélbarát téli gumi akció

Előzze meg a bajt és rendelje meg autójához téli gumiját már most a Kihagyhatatlan 7-en. Több márka különböző mintázatából válogathat márkakereskedőinknél. 

Rendelje meg most 20% befizetésével, de elég kifizetnie az év végéig.2

150 pontos műszaki átvizsgálás

Szeretné autóját eladni? Érdekli autója valós műszaki állapota, hogy biztonságosan utazhasson?

Válassza a 150 pontos komplex műszaki kontrollcsomagunkat értékbecsléssel akciós hetünkön.

 


 

 

 

____________________________

Jelen ajánlat kizárólag új Peugeot 308 Active+, 2008 Active+ és 3008 Active+ modellekre 2019. szepember 16. és 22. között megkötött adásvételi szerződésekre érvényes. A hirdetésben szereplő bruttó 1.000.000 Ft kedvezmény az új Peugeot 2008 Active+ 1.2 PureTech 110 LE változatra, a bruttó 1.200.000 Ft kedvezmény az új Peugeot 308 Active+ 1.2 PureTech 110 LE változatra és  a bruttó 1.500.000 Ft kedvezmény az új Peugeot 3008 Active+ 1.2 PureTech 130 LE EAT8 változatra vonatkozik. A kedvezményes árak teszt és használt Peugeot modellek vásárlására nem vonatkoznak. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedésekben.

Fogyasztási adatok:
A Peugeot 308 Active+ NEDC szabvány szerinti vegyes átlagfogyasztása 3,5-5,2 l/ 100 Km, CO2 kibocsátása 93-120 g/Km, a WLTP szerinti vegyes átlagfogyasztása 4,404-6,794 l/100Km, CO2 kibocsátása 115,49-152,88 g/Km.
A Peugeot 2008 Active+ NEDC szabvány szerinti vegyes átlagfogyasztása  3,5-5,6 l/100Km, CO2 kibocsátása 93-129 g/Km, a WLTP szerinti vegyes átlagfogyasztása 4,218 – 7,23  l/100Km, CO2 kibocsátása 110,53-162,81 g/Km.
A Peugeot 3008 Active+ NEDC szabvány szerinti vegyes átlagfogyasztása 4,4-5,7 l/100Km, CO2 kibocsátása 107-180 g/Km, a WLTP szerinti vegyes átlagfogyasztása 4,932- 8,020 l/100 Km, CO2 kibocsátása 129,3-180,9 g/Km.

*Minden 2019. szeptember 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308, 2008, 3008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

***Jelen finanszírozási konstrukció 2019. szeptembre 16-tól visszavonásig, új Peugeot személygépjárművek esetén készletlistáról történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A kedvezményes ajánlat keretében meghirdetett 1,99%-os THM Peugeot 3008 Access gépjárműre 5 990 000 Ft bruttó vételár mellett, 2 096 500 Ft önerő befizetésével, 48 hónap futamidővel, változó kamatozású, zártvégű, pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli. Az akció keretében meghirdetett 1,99% a THM induló százalékos értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével került meghatározásra, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás forint alapú, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Merkantil Bank honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. Jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. 

1 Szemrevételezéssel, megbontás nélkül végzett átvizsgálás, mely a nem-műszeres ellenőrzések esetében az átvizsgálást végző szakember szakmai tapasztalata és hozzáértése alapján megadott, becsült értékeket állapít meg. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a gépjármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási lehetőségét! A szolgáltatáscsomag ára más akcióval és/vagy hűségprogram kedvezményével nem összevonható. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. Az ajánlat visszavonásig érvényes a magyarországi, hivatalos Peugeot-márkaszervizekben. A kontrollpontok részletes listáját a www.peugeot.hu/allapotfelmerescsomagok oldalon találja. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért érdeklődjön márkaszervizünkben, helyben!

2 A szlogen nem szó szerint értendő, csupán kiemeli azt az ügyfélelőnyt, hogy a megrendelés pillanatában az ügyfélnek nem kell kifizetnie a teljes vételárat és az abroncsot átvennie. Az ajánlat téli abroncs árgarancia kuponnal vehető igénybe, mely a hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben igényelhető és csak abban a márkaszervizben váltható be, ahol kiállították, át nem ruházható, készpénzre nem váltható. A kuponon feltüntetett garantált akciós ár legfeljebb 17” méretű új abroncsra vonatkozik és más akcióval nem vonható össze. Az akciós árú megrendelés leadása a gumiabroncs megrendeléskori beszállítói rendelkezésre állásának, illetve a beszállítótól való beszerezhetőségének függvénye. Az előrendelés feltétele: az árgarancia kuponon feltüntetett dátumig 20%-os foglaló egyidejű megfizetése, továbbá 2019. december 30-ig a vevő köteles megfizetni a teljes vételárat és egyidejűleg az abroncsot saját költségén a márkaszervizünkben felszereltetni vagy elszállítani. Az abroncs a megrendeléstől számított 3. munkanaptól vehető át. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért olvassa el a megrendelőlapot!

Kérjen ajánlatot!

Peugeot Autósziget

További infó

További akcióink