Peugeot Autósziget

Jelenlegi akcióink

Peugeot 5008 7 üléssel

photo

Köszöntjük egy új korszak hajnalán! 
Íme egy nyúlánk, mégis izmos, a legkorszerűbb technológiával felszerelt, mégis végletekig kifinomult SUV, amely minden érzékünkre fokozottan hat, és még nagyobb vezetési szabadságot kínál.
 

 

Új Peugeot 5008 most 7 üléssel*, 5 év** garanciával 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén***

 

 

1 Jelen ajánlat a 2018. január 1-től megkötött adásvételi szerződésekre érvényes, visszavonásig, új Peugeot 5008 vásárlása esetén. Az akció időtartama alatt minden új Peugeot 5008 összes változatához felár nélkül ajándékba adjuk a kiegészítő két ülést, így a 7 személyes változat felár nélkül kapható. Az ajándék kiegészítő két ülés teszt- és használt Peugeot 5008 vásárlásakor nem jár. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben! 
* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített ÚJ Peugeot 5008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
Kérjen ajánlatot! Jelentkezzen tesztvezetésre!

Peugeot Autósziget

További infó

További akcióink