Peugeot Autósziget

Jelenlegi akcióink

Peugeot 2008

photo

PEUGEOT 2008 gazdag felszereltséggel 830 000 Ft árelőnnyel készletről. 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

 

 

Peugeot 2008 most készletről akár 830 000 Ft árelőnnyel

 

 

A vagány 2008 SUV minden környezetben megállja helyét. Modern megjelenés és magas felszereltség jellemzi, így minden méter élvezetes lesz!

Peugeot_2008

- Gazdag alapfelszereltség


- Peugeot i-Cockpit vezetőhely


- Díjnyertes PureTech benzinmotorok


- 5 év garanciával*


- Csak a készlet erejéig!

 

 

KOMPAKT SUV

Peugeot_2008

A kompakt Crossoverek között különleges helyet elfoglaló PEUGEOT 2008 SUV formatervében markánsan jelennek meg a szegmens jellegzetes formajegyei. A kiszélesített sárvédők, a függőleges tagolású hűtőrács és a látványos védőelemek erőt és biztonságot sugároznak

 

PEUGEOT I-COCKPIT®

Peugeot_2008

A PEUGEOT i-Cockpit® egyedülálló élményt nyújt a vezetőnek. A vezető, anélkül, hogy levenné a szemét az útról, leolvashatja az információkat a magasra helyezett műszeregységről, ezáltal a vezetés biztonságosabb és pihentetőbb. A PEUGEOT 2008 SUV magasszintű technológiája, illetve kiváló menettulajdonságai révén kalandokra csábít. Bármilyen útról legyen szó, minden erejét bevetve száll szembe az elemekkel.

 

 

DÍJNYERTES MOTOROK

 

HATÉKONYSÁG

Alacsony, mindössze 1045 kg-os tömegének köszönhetően a modell kitűnő dinamikai tulajdonságokkal rendelkezik.

Az Euro 6-os környezetvédelmi normának megfelelő háromhengeres Pure Tech benzinmotorok nemcsak takarékosak, hanem nagy teljesítményűek is. A kínálatban szereplő összes benzinmotor vegyes fogyasztása kevesebb, mint 5,2 l/100 km (EK irányelvnek megfelelően).

 

KIFINOMULTSÁG

A PEUGEOT 2008 SUV a többszörösen is az év motorjának választott 1,2 literes PureTech benzinmotorral készül. Amely a készlet erejéig 82 vagy 110 lóerős változatban érhető el.

A kompakt, könnyű motorok – kisebb súlyuknak és méretüknek köszönhetően – nagyobb hatásfokkal működnek.

Jelentkezzen tesztvezetésre! Kérjen ajánlatot!

Peugeot Autósziget

További infó

További akcióink