Peugeot Autósziget

208 - 5 ajtós

photophotophotophoto

5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

Peugeot 208 most 2 790 000 Ft-tól használtautó-beszámítás esetén!***

Az új narancssárga POWER metálfényezés dinamizmusa, frissessége magával ragadó. Élénk ragyogása a fényben érvényesül igazán, a trendi és vidám, ragyogó szín még feltűnőbbé teszi az autót és vezetőjét.
Az első lökhárítók vonala tagoltabb, precízebb és izmosabb. A szélesebb hűtőmaszk, az elődénél vastagabb, krómozott díszléccel együtt mostantól teljesen belesimul a lökhárítóba.
Az első rész további meghatározó eleme az új kettős árnyalatú fényszóró (változattól függően széria), amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítás teszi teljessé. Az új első fényszórók az alapfelszereléshez tartoznak a második felszereltségi szinttől.
Hátul a lámpák és azok új, fénydiódás, 3D hatású, karomszerű megjelenése ragadja magával a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.


A PEUGEOT 208 utasterében visszaköszön az elődből jól ismert és az ügyfelek körében nagy tetszést aratott innovatív vezetőhely, a PEUGEOT i-Cockpit (a második felszereltségi szinttől széria). A PEUGEOT i-Cockpit a kisméretű kormánykerékből, a magasra helyezett kijelzőből és a nagyméretű érintőképernyőből áll.

A PEUGEOT 208 hatékony, takarékos, az Euro 6 normának megfelelő motorok széles választékát kínálja, többek között az Év Motorja díjas 1,2 literes PureTech motort.

 

 

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 208 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
***Jelen ajánlat a 2017. július 1. és 2017. augusztus 31. között megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 208 vásárlása esetén, amennyiben az új Peugeot 208 vásárlása használtautó-beszámítással  történik. A hirdetésben szereplő bruttó 2 790 000 Ft indulóár a Peugeot 208 Access 1.0 PureTech 68 LE motorral felszerelt, 3 ajtós változatára  vonatkozik. A kedvezményes indulóár teszt- és használt Peugeot 208 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben

 

Jelentkezzen tesztvezetésre! Kérjen ajánlatot!

Peugeot Autósziget

További infó

További akcióink