Peugeot Autósziget

EU Pályázat

Projekt megnevezése: Gyakornoki program az AUTÓSZIGET KFT.-nél

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03299

Kedvezményezett: Autósziget Kft.

Elnyert támogatás összege: 4 617 696,- Ft

Támogatási intenzitás: 100%

A projekt fizikai befejezése: 2019.08.20.

 

 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül elnyert európai uniós támogatás segítségével a „Pályakezdők foglalkoztatásának támogatása az AUTÓSZIGET Kft.-nél” című projekt keretében az AUTÓSZIGET Kft. 1 fő gyakornokot és 1 fő mentort foglalkoztat. A támogatás mértéke közel 4,62 millió Ft, amely 100%-os Európai Uniós támogatásból valósult meg.

 

A támogatásnak köszönhetően az AUTÓSZIGET Kft.-nek a projekt keretén belül sikerült a megítélt támogatási összegből egy fő pályakezdő gyakornokot, valamint mellette a munkáját segítő, értékelő szerepet betöltő mentort foglalkoztatni.

 

Célunk volt, hogy a gyakornoki programunkba bevonásra kerülő fiatal pályakezdő az AUTÓSZIGET KFT.-nél szerezzen gyakorlati tapasztalatot, megismerje a vállalati kultúránkat, és a szakmai fejlődésen túl elköteleződjön a szervezetünk iránt.

 

A projekt keretében az eszközbeszerzés a gyakornoki munkahely kialakításához szükséges munkagépek, eszközök beszerzésére irányult. Cégünknek a projekt keretében az alábbi eszközök beszerzésére nyílt lehetősége:

  • 1 db MTF 3000 elektromechanikus kétoszlopos emelő
  • 1 db Festool CTL26E Porelszívó
  • 1 db MIRKA PROS 650CV lev. Körcsiszológép
  • 1 db TEROSON Multipress pisztoly
  • 1 db TEROSON ET CC Üregvédő pisztoly készlet

 

Az eszközök beszerzésével az volt a célunk, hogy a gyakornok a program során a legmodernebb műszaki színvonalon működő berendezések segítségével sajátítsa el az önálló, első osztályú munkavégzést.

 

Peugeot Autósziget

⚠️FONTOS TÁJÉKOZTATÁS⚠️ A kijárási korlátozás szervizünk nyitvatartását jelegleg nem érinti. A hatóságok engedélyével, a szokásos nyitvatartással és a szokásosnál is szigorúbb óvintézkedések és higiéniai előírások betartásával, továbbra is várjuk az Autósziget Kft szervizébe! Tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a válsághelyzetben még fontosabb a mobilitás megőrzése, az esetleges meghibásodások haladéktalan javítása. A műhelybe érkező gépjárművek fertőtlenítését az elérhető legmodernebb technológiával, minden javítás, karbantartás alkalmával ingyenesen elvégezzük. Az önök biztonsága érdekében, igény esetén díjmentes lehetőséget biztosítunk a hozom- viszem szolgáltatásunkra Pécs területén. Ebben az esetben a javításhoz fel sem kell keresnie szervizünket, munkatársaink hozzák- viszik a kifertőtlenített gépkocsiját. Az Autósziget csapatához fordulhat most is maximális bizalommal, ahogy az elmúlt harminc évben bármikor.

További infó

További akcióink