Peugeot Autósziget

Peugeot Boutique

Peugeot Boutique
A személyre szabott ajándék

Igazi Peugeot-fan? Szeretne autója mellé igazi, testreszabott Peugeot ajándékot? A Peugeot Boutique Önre vár!

Márkakereskedésünkben naprakész információkkal tudunk Önnek szolgálni az eredeti Peugeot Boutique termékek elérhetőségéről és pontos áráról.
Rendelhető termékek a teljesség igénye nélkül: plüss oroszlán, makettautók, Peugeot só- és borsörlő, hátizsák, óra, gyermekjátékok, Peugeot Sport ruházat (esőkabát, póló, stb), kulcstartók.

Lepje meg magát vagy szeretteit Peugeot Boutique termékekkel!

Peugeot Autósziget

⚠️FONTOS TÁJÉKOZTATÁS⚠️ A kijárási korlátozás szervizünk nyitvatartását jelegleg nem érinti. A hatóságok engedélyével, a szokásos nyitvatartással és a szokásosnál is szigorúbb óvintézkedések és higiéniai előírások betartásával, továbbra is várjuk az Autósziget Kft szervizébe! Tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a válsághelyzetben még fontosabb a mobilitás megőrzése, az esetleges meghibásodások haladéktalan javítása. A műhelybe érkező gépjárművek fertőtlenítését az elérhető legmodernebb technológiával, minden javítás, karbantartás alkalmával ingyenesen elvégezzük. Az önök biztonsága érdekében, igény esetén díjmentes lehetőséget biztosítunk a hozom- viszem szolgáltatásunkra Pécs területén. Ebben az esetben a javításhoz fel sem kell keresnie szervizünket, munkatársaink hozzák- viszik a kifertőtlenített gépkocsiját. Az Autósziget csapatához fordulhat most is maximális bizalommal, ahogy az elmúlt harminc évben bármikor.

További infó

További akcióink