Peugeot Autósziget

Peugeot Casco +

Peugeot Casco +

photo

A Peugeot Casco+ biztosítási teljes körű védelmet nyújt minden körülmények között. Szolgáltatásunk igazi különlegesség a biztosítási piacon.

A Peugeot Casco+ biztosítási  teljes körű védelmet nyújt minden körülmények között.
Az alábbiakban mindent megtudhat szolgáltatásunkról, amely igazi különlegességnek számít a biztosítási piacon.
 

MIRE TERJED KI A PEUGEOT CASCO+?
• töréskárra (rongálásra, részleges töréskárra, törési totálkárra, üvegtörésre)

• lopáskárra (teljes és részleges lopáskárra, lopáskísérletből eredő rongálásra, egyes lopáskár megelőzési költségeire és rabláskárra)

• elemi károkra ( pl. jégverés, viharkárok).
 

MILYEN EXTRÁKAT KÍNÁL A PEUGEOT CASCO+?
• Tudjuk, hogy a mobilitás fontos az Ön számára, ezért töréskár esetén ingyenesen csereautót biztosítunk legfeljebb 6 napos időtartamra (maximum 6 000 Ft/nap értékben), hogy Ön kényelmesen folytatni tudja megszokott napi életvitelét.

• Peugeot Casco+ csomagunk segítségével akár 50% kedvezményt adunk töréskár esetén az önrészéből.*

Üvegkárait önrészmentesen térítjük az első évben.**

Aktív kárrendezést nyújtunk! Ha autójával vétlenül szenved balesetet, akkor az Allianz felméri a kárt és a casco feltételei szerint – de önrész levonása nélkül – javíttatja meg autóját, így Önnek nem kell tartania egy hosszan elhúzódó ügyintézési procedúrától.***

• Ha a forgalomba helyezéstől számított 1 éven belül ellopnák az autóját, vagy egy töréskár miatt a javítás már nem lenne lehetséges (totálkár), akkor – az új gépjármű megvásárlásakor kiállított kiskereskedelmi számla bemutatása alapján – az első 6 hónapban a számla értékének 100%-a, a második 6 hónapban pedig a 90%-a a  szolgáltatás alapja.****

6 év avulásmentességet biztosítunk gépjárműve számára (a kivételeket és egyéb feltételeket az Általános Szerződési Feltételekben találja).

• Nem hagyjuk veszni autóját!
Megemeltük a javíthatóság határát, így akár az autó kárkori értékének 100%-áig javítható marad az autó.

• A Peugeot Casco+ 300 000 Ft összeghatárig téríti az indokolt gépjárműmentési és szállítási költségeket, valamint a lopáskár-megelőzési célú tárolás költségét is.

A Peugeot Casco Call Center minden, a biztosítással kapcsolatban felmerülő kérdésére választ ad.

• Vállaljuk, hogy a megkötött casco biztosításának díja és a szerződésben foglalt szolgáltatások köre 5 évig nem változik, ha szerződéskor meghatározott - a biztosítás díját befolyásoló adatokban - nem történik változás.

A PEUGEOT CASCO+ BIZTOSÍTÁSSAL EGYÜTT KÖTHETŐ KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK:

• kiegészítő élet- és utasbiztosítás

• poggyászbiztosítás.
 

Kösse meg még ma Peugeot Casco + szerződését a Peugeot márkakereskedésünkben vagy online, itt!

A Peugeot Casco+ partnere az Allianz Hungária Zrt.
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 2 372 312
Fax: 06 88 620 314
Központi ügyfélszolgálat:
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
e-mail: peugeotcascoplusz@allianz.hu

 

*Az Allianz Casco biztosítás általános feltételeitől eltérően,  ha a személygépkocsi a káresemény időpontjában bármely biztosítónál A00 vagy bonus osztályban nyilvántartott, hatályos kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkezik, és a káresemény  időpontjában a gépjármű az első forgalomba helyezésétől számítva 4 évnél nem idősebb, továbbá ha a jelen biztosítás alapján térítendő sérülés helyreállítását az adott személygépkocsi márkája szerinti márkaszerviz hálózatában végzik, az Allianz Hungária Zrt. szolgáltatás nyújtásakor a biztosítási szerződésben meghatározott minimális önrészesedés 50%-át átvállalja.

**Az Allianz Casco töréskár-biztosítási feltételek 3. b) pontjában foglaltaktól eltérően a biztosító a gépjármű első forgalomba helyezésétől számított egy évig önrész levonása nélkül téríti meg a gépkocsi ablaküvegeiben keletkezett károkat. A biztosító a töréskár-biztosítási feltételek 3. d) pontjában foglaltakat azzal az eltéréssel alkalmazza, hogy az utángyártott szélvédővel való helyreállítás költségét minden esetben önrészesedés levonásával téríti meg.

***AKTÍV kárrendezési szolgáltatás (AKTÍV kár): Másik - Magyarország területén gépjármű-felelősségbiztosítási tevékenységet folytató - biztosítótársasággal kötött, érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező károkozó által  személygépjárműben okozott kár megtérítése, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kárszámítási szabályai szerint, önrész  levonása és a casco díjkedvezmény elvesztése nélkül, ha a károsult az Allianz Biztosítónál a károkozás időpontjában érvényes gépjármű-felelősségi és teljes körű casco biztosítással rendelkezett, és Allianz Biztosítóval megállapodást kötött a kárának casco biztosítás alapján, önrész levonása nélkül történő megtérítésére.

****Az Allianz Casco biztosítás esetén az általános szerződési feltételek 13.1. pontjában foglaltakat azzal az eltéréssel alkalmazza, hogy a szolgáltatás alapja a gépjármű első forgalomba helyezéstől (Magyarországon, 0 kilométeresként vásárolt) számított 180 napon belül a vásárlási számlán feltüntetett ár, 180-365. napban a vásárlási számlán feltüntetett ár 90%-a. Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, a tartalmazott információk tájékoztató jellegűek, a tájékoztatás nem
teljeskörű, a biztosításra vonatkozó részletes információkat a szerződési feltételek tartalmazzák, további részletekért kérjük,
keresse fel márkakereskedéseink egyikét vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken keresztül.

Az ajánlat 2017. január 2-től visszavonásig érvényes.

Számolja ki biztosítását! Írjon nekünk!

Peugeot Autósziget

További infó

További akcióink