Peugeot Autósziget

Peugeot Casco+

Peugeot Casco+
Ha a Peugeot mellett dönt, Ön és családja nemcsak kényelmet és megbízhatóságot kap, hanem a márka részéről állandó törődést is. Ennek ékes bizonyítéka a modelljeinkre szabott Peugeot Casco+ csomag, amely teljes körű védelmet nyújt minden körülmények között. Az alábbiakban mindent megtudhat szolgáltatásunkról, amely igazi különlegességnek számít a biztosítási piacon.


 

Mire terjed ki a Peugeot Casco+?
• töréskárra (beleértve a rongálást is),
• lopáskárra (teljes és részleges), valamint rablásra,
• elemi károkra.
 

Milyen extrákat kínál a Peugeot Casco+?
• Tudjuk, hogy a mobilitás fontos az Ön számára; ezért töréskár esetén ingyenesen csereautót biztosítunk legfeljebb 6 napos időtartamra (maximum 6 000 Ft/nap értékben), hogy Ön kényelmesen folytatni tudja megszokott napi életvitelét.
• Peugeot Casco csomagunk segítségével akár 50% kedvezményt adunk töréskár esetén önrészéből.*
Üvegkárait az első évben önrész-mentesen megtérítjük.**
• Ha a forgalomba helyezéstől számított 1 éven belül ellopnák az Ön autóját, vagy egy töréskár miatt a javítás már nem lenne lehetséges (totálkár), akkor – az új gépjármű megvásárlásakor kiállított kiskereskedelmi számla bemutatása alapján – az önrész levonásával az első 6 hónapban a számla értékének 100, a második 6 hónapban pedig a 90%-a a szolgáltatás alapja.***
• 6 év avulás mentességet biztosítunk gépjárműve számára (kivéve kopó-forgó alkatrészek esetében).
Aktív kárrendezést**** nyújtunk! Ha Ön az autójával vétlenül szenved balesetet, akkor az Allianz felméri a kárt és a casco feltételei szerint, – de önrész levonása nélkül – javíttatja meg autóját, így Önnek nem kell tartania egy hosszan elhúzódó ügyintézési procedúrától.
• Nem hagyjuk veszni autóját! Megemeltük a javíthatóság határát, így akár az autó kárkori értékének 100%-ig javítható marad az autó.
• A Peugeot Casco 300 000 Ft összeghatárig téríti a magyarországi és külföldi***** mentési és szállítási költségeket, valamint kifizeti a kármegelőzési célú tárolás költségét is.
Felmerülő kérdéseire a Peugeot Casco Call Center ad választ.
• Vállaljuk, hogy a megkötött casco biztosításának díja és a szerződésben foglalt szolgáltatások köre 5 évig nem változik.
 

Ide kattintva megtekintheti a Peugeot Casco+ biztosítás díjait (az árak Ft-ban értendők)

A tájékoztatás nem teljes körű, a pontos részleteket, továbbá ajánlatainkat és díjainkat keresse márkakereskedéseinkben vagy a következő elérhetőségek bármelyikén!
A Peugeot Casco+ partnere az Allianz Hungária Zrt.

Peugeot Casco+

*Az Allianz Casco biztosítás általános feltételeitől eltérően, ha a személygépkocsi a káresemény időpontjában bármely biztosítónál A00 vagy bonus osztályban nyilvántartott, hatályos kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkezik, és a káresemény időpontjában a gépjármű az első forgalomba helyezésétől számítva 4 évnél nem idősebb, továbbá ha a jelen biztosítás alapján térítendő sérülés helyreállítását az adott személygépkocsi márkája szerinti márkaszerviz hálózatában végzik, az Allianz Hungária Zrt. szolgáltatás nyújtásakor a biztosítási szerződésben meghatározott minimális önrészesedés 50 %-át átvállalja.
**Az Allianz Casco töréskár-biztosítási feltételek 3. b) pontjában foglaltaktól eltérően a biztosító a gépjármű első forgalomba helyezésétől számított egy évig önrész levonása nélkül téríti meg a gépkocsi ablaküvegeiben keletkezett károkat. A biztosító a töréskár-biztosítási feltételek 3. d) pontjában foglaltakat azzal az eltéréssel alkalmazza, hogy az utángyártott szélvédővel való helyreálítás költségét minden esetben önrészesedés levonásával téríti meg.
***Az Allianz Casco biztosítás esetén az általános szerződési feltételek 13.1. pontjában foglaltakat azzal az eltéréssel alkalmazza, hogy a szolgáltatás alapja a gépjármű első forgalomba helyezéstől (Magyarországon, 0 kilométeresként vásárolt) számított 180 napon belül a vásárlási számlán feltüntetett ár, 180-365. napban a vásárlási számlán feltüntetett ár 90%-a.
****Aktív kárrendezésre tarthat igényt, ha Ön Allianz GFB szerződéssel is rendelkezik és az autójával vétlenül szenved balesetet, a károkozó Magyarország területén gépjármű-felelősségbiztosítási tevékenységet folytató biztosítótársaság szerződésével rendelkezik és tisztázott a jogalap. A biztosító önrész levonása nélkül megtéríti a sérült autóban okozott kárt.
*****Az Allianz Casco Általános szerződési feltételeiben foglalt területi hatály szerint.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek.


Peugeot Casco+Peugeot Casco+

 

Peugeot Autósziget

További infó

További akcióink