Peugeot Autósziget

Személyautó választék

Peugeot 3008 SUV

photo

Az új PEUGEOT 3008 szabadidő-autóba beszállva egy izgalmas világba érkezünk.

A 2017 -es Év Autója: az új PEUGEOT 3008

5 év** garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén***

 

2017-ben az új PEUGEOT 3008 elnyerte a 2017-es Év Autója (Car of the Year) címet. A grémium a modell stílusát, belső dizájnját és szolgáltatásait jutalmazta a nagy presztízsű díjjal, amely az új PEUGEOT 3008 által eddig begyűjtött mintegy húsz elismerésre teszi fel a koronát. Az Év Autója-díj történetében SUV-ra először, PEUGEOT modellre viszont immár ötödik alkalommal esett a megtisztelő választás.

A PEUGEOT három éven belül másodszor nyeri el az Év Autója címet. A díj 1964-es megalapítása óta az új PEUGEOT 3008 az első SUV, amely győztesen kerül ki a versengésből. A PEUGEOT márka viszont már az ötödik COTY-címmel büszkélkedhet: a 308-at 2014-ben, a 307-et 2002-ben, a 405-öt 1988-ban, az 504-et pedig 1969-ben választották az Év Autójának.

Az új PEUGEOT 3008 SUV szemet gyönyörködtető designja eleganciát és karaktert sugároz. Az autó belső tere látványos utazás a technológia és érzékek világába. Élvezze a high-tech vezetés minden pillanatát'
Az új PEUGEOT 3008 szabadidő-autóba beszállva egy izgalmas világba érkezünk. A PEUGEOT 3008 új Peugeot i-Cockpit® vezetőhelye invitálja önt, hogy fedezze fel az utastér 100 százalékig digitális világát, amely a kisméretű, funkciógombokkal ellátott, kormány felett magasan elhelyezkedő, személyre szabható digitális kijelzőből és egy 8 collos* kapacitív érintőképernyőből áll.
nagyméretű, 8 colos érintőképernyő a műszerfal közepére helyezett tabletként jelenik meg; a kapacitív technológiának köszönhetően fokozott reakciókészség és praktikusabb használat jellemzi.  A hat különlegesen elegáns zongorabillentyűt formázó kapcsoló segítségével közvetlenül és folyamatosan hozzáférhetünk a legfontosabb kényelmi funkciókhoz: rádió, légkondicionáló, navigáció, az autó beállításai, telefon, valamint a mobiltelefon alkalmazások.
Az új PEUGEOT 3008 erőteljes megjelenése az első pillanattól hatással van ránk. Ütős, és egyértelmű az üzenete: ez egy szabadidőautó. Az első, függőleges rész rendkívül erőteljes, szinte vadállati erő árad a letisztult, határozott, feszes vonalakból. A hosszan és vízszintes elnyúló, bordázott motorházfedél robusztus megjelenést kölcsönöz az autónak. A megemelt övvonal következtében érezhetően nő a lemezelt felületek aránya, a vonalvezetés mégis elegáns és könnyed, megnyújtja az oldalnézetet.
Az új EMP2 padlólemeznek és a modell elismert dinamikai tulajdonságainak köszönhetően az új PEUGEOT 3008 a kényelem és az úttartás olyan szintézisét teremti meg, amely teljesen egyedülálló a C szegmens szabadidőautói között.
Az új PEUGEOT 3008 egy hamisítatlan szabadidőautó, ám mindenek előtt egy PEUGEOT! És mint minden igazi SUV, birtokában van minden képességnek ahhoz, hogy terepen is megállja a helyét, ebben nagy segítségére van a továbbfejlesztett Grip Control.
A fokozott erőátvitelre kapcsolható rendszer a következő elemekből áll:

- optimális tapadás elérése az ötféle tapadási mód közül választva (Normál, Hó, Sár, Homok, ESP OFF), a középkonzolon található üzemmód kapcsoló;
- speciális gumiabroncs: 18’’ M+S (Mud & Snow);
-Hill Assist Descent Control (HADC): a lejtőn történő elindulást segítő új berendezés segítségével meredek lejtőn is tökéletesen és teljes biztonságban meg tudjuk tartani a járművet és annak irányát. A rendszer újdonsága, hogy igen kicsi sebességen (3 km/h) képes megtartani a járművet, így a stresszesnek mondott helyzetekben is teljes kontrollt és biztonságérzetet nyújt a vezetőnek. A funkciót a középkonzolon található nyomógombbal kapcsolhatjuk be.

Nincs más hátra, minthogy a vezető és utasai maximálisan átadják magukat az utazás élményének! Még a legrövidebb hétköznapi utak is nagyszerű élményekkel kecsegtetnek. Az új PEUGEOT szabadidőautó utazásra csábít, csúcskategóriás utazásra, amelyet kitűnő akusztikai komfort és számos kényelmi felszerelés szolgál, ezek többsége messze felülmúlja a piac standardjait :
- a körülölelő első ülések mindegyikéhez nyolc párnás pneumatikus masszázsrendszer rendelhető,
- az opcióként rendelhető hatalmas panoráma tetőt árnyékolóval és fénycsíkokkal szerelik fel,
- az opció hifi rendszert a francia akusztika védjegyévé vált Premium FOCAL® szállítja.

 

Győzödjön me a Peugeot újdonságáról saját szemével!

 

*felszereltségtől függően széria
 

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 3008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

 

Jelentkezzen tesztvezetésre Kérjen ajánlatot

Peugeot Autósziget

⚠️FONTOS TÁJÉKOZTATÁS⚠️ A kijárási korlátozás szervizünk nyitvatartását jelegleg nem érinti. A hatóságok engedélyével, a szokásos nyitvatartással és a szokásosnál is szigorúbb óvintézkedések és higiéniai előírások betartásával, továbbra is várjuk az Autósziget Kft szervizébe! Tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a válsághelyzetben még fontosabb a mobilitás megőrzése, az esetleges meghibásodások haladéktalan javítása. A műhelybe érkező gépjárművek fertőtlenítését az elérhető legmodernebb technológiával, minden javítás, karbantartás alkalmával ingyenesen elvégezzük. Az önök biztonsága érdekében, igény esetén díjmentes lehetőséget biztosítunk a hozom- viszem szolgáltatásunkra Pécs területén. Ebben az esetben a javításhoz fel sem kell keresnie szervizünket, munkatársaink hozzák- viszik a kifertőtlenített gépkocsiját. Az Autósziget csapatához fordulhat most is maximális bizalommal, ahogy az elmúlt harminc évben bármikor.

További infó

További akcióink