Peugeot Autósziget

Személyautó választék

Új Peugeot 2008 & e-2008

photo

Fedezze fel az új Peugeot 2008 SUV-t. A lehengerlő stílusú, sokoldalú kompakt SUV, az innovatív 3D PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából egyedülálló vezetési élményt, élen járó technológiai megoldásokat, valamint nagyteljesítményű és hatékony belső égésű, illetve elektromos motorokat kínál.

Fedezze fel az új Peugeot 2008 SUV-t. A lehengerlő stílusú, sokoldalú kompakt SUV,  az innovatív 3D PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából egyedülálló vezetési élményt, élen járó technológiai megoldásokat, valamint nagyteljesítményű és hatékony belső égésű, illetve elektromos motorokat kínál. 
 

 

SUV, AMI LÁZBA HOZ

/image/87/0/peugeot-2008-1906pc-126.612870.jpg

 
Az egyszerre áramvonalas és erőt sugárzó megjelenésű új PEUGEOT 2008 SUV szemernyi kétséget sem hagy a modell teljesítménye és hatékonysága felől. A modell jellegzetes elemei az expresszív orr-rész, a vízszintes motorháztető és a megemelt hasmagasság. Az autó hátulját kettészelő fényes fekete sáv, a hátsó spoiler és a krómozott kipufogóvégeki tovább erősítik a jármű sportos és határozott karakterét.
 
MINDEN ÍZÉBEN TÖKÉLETES
 
A legnagyobb pontossággal és igényességgel megtervezett részleteknek köszönhetően a jármű még elegánsabb és funkcionálisabb lett. A három karmot formázó full LED-es fényszórók és a márkánál megszokott LED-es hátsó lámpák elöl-hátul modern, high-tech lámpatestekkel szolgálnak

 

VEZETŐHELY

/image/89/5/peugeot-2008-1906pc-439.612895.jpg

ÚJ GENERÁCIÓS TECHNOLÓGIA

Élvezze az egyedülálló vezetési élményt az ergonomikusan kialakított PEUGEOT i-Cockpit® 3D jóvoltából, mely kisméretű kormányt, 10” HD kapacitív érintőképernyőt és személyre szabható 3D digitális műszeregységet kínál. Az olyan intelligens technológiák mellett, mint a Mirror Screen és a vezeték nélküli telefontöltés, a szabad kezes nyitás és indítás funkció is rendelkezésre áll: az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a kulccsal a zsebünkben az autóhoz közelítünk vagy eltávolodunk tőle.

 

/image/87/7/peugeot-2008-1906pc-135.612877.jpg /image/87/8/peugeot-2008-1906pc-120.612878.jpg
Nagyobb mozgástér
 
Nincs többé akadály, merjen új utakon járni.
 
A PEUGEOT 2008 SUV tapadási jellemzőit mindig az adott útviszonyokhoz igazíthatja: válassza az Advanced Grip Control funkció által kínált három mód - homokos, sáros vagy havas út - valamelyikét. A Hill Assist Descent Control funkció segítségével meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.
Lépések az önvezető autó felé
 
Az új PEUGEOT 2008 kompakt SUV olyan újgenerációs technológiákkal van ellátva, mint a PEUGEOT Drive Assist Plus, mely félautonóm vezetést tesz lehetővé. A sáv közepén tartó asszisztenst és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatot segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja.
 


 

MOTORKÍNÁLAT!

/image/89/1/header-1-peugeot-2008-1906pc-115.612891.jpg

A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

 

Engedjen a vágyainak és éljen a választás szabadságával.
- Ha az elektromos változatot választja, a zöld rendszám számos előnyt kínál Önnek. A 100 kW-os (136 LE) villanymotorral felszerelt új PEUGEOT e-2008 SUV rendkívül sokoldalú: városban kompakt és fürge, országúton energikus és biztonságos.
- Ha a hagyományos modell mellett dönt, Stop&Start rendszerrel felszerelt, nagyteljesítményű és hatékony Euro6 motorok széles választéka áll rendelkezésre: PureTech benzin vagy BlueHDi dízelmotort - például a sportosabb vezetési stílushoz ajánlott 155 lóerős PureTech motort - egyaránt választhat.
A még gördülékenyebb és gyorsabb váltások érdekében válassza a Quickshift technológiájú EAT8 automata sebességváltót.

 

/image/88/1/peugeot-2008-1906pc-114.612881.jpg /image/88/4/peugeot-2008-1906styp-214.612884.jpg
Belsőégésű motorok
 
Intenzív vezetési élmények várják a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is teljesítő, új generációs, nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorok jóvoltából:
 
- PureTech
- BlueHDi
 
Az optimalizált fogyasztású takarékosabb motorokat egytől egyig Stop & Start rendszerrel szereljük. 
Elektromos hajtás
 
A teljes csend és nyugalomi mellett intenzív vezetési élményre számíthat:
 
- 100 kW-os (136 LE) villanymotor
- Gyors reakciók a 260 Nm nyomatéknak köszönhetően
 
 Hatótávolsági: max. 310 km (WLTPi) / max. 400 km (NEDC).

 

Jelentkezzen tesztvezetésre Kérjen ajánlatot

Peugeot Autósziget

⚠️FONTOS TÁJÉKOZTATÁS⚠️ A kijárási korlátozás szervizünk nyitvatartását jelegleg nem érinti. A hatóságok engedélyével, a szokásos nyitvatartással és a szokásosnál is szigorúbb óvintézkedések és higiéniai előírások betartásával, továbbra is várjuk az Autósziget Kft szervizébe! Tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a válsághelyzetben még fontosabb a mobilitás megőrzése, az esetleges meghibásodások haladéktalan javítása. A műhelybe érkező gépjárművek fertőtlenítését az elérhető legmodernebb technológiával, minden javítás, karbantartás alkalmával ingyenesen elvégezzük. Az önök biztonsága érdekében, igény esetén díjmentes lehetőséget biztosítunk a hozom- viszem szolgáltatásunkra Pécs területén. Ebben az esetben a javításhoz fel sem kell keresnie szervizünket, munkatársaink hozzák- viszik a kifertőtlenített gépkocsiját. Az Autósziget csapatához fordulhat most is maximális bizalommal, ahogy az elmúlt harminc évben bármikor.

További infó

További akcióink