Peugeot Autósziget

Személyautó választék

Új Peugeot 208 & e-208

photo

Az új PEUGEOT 208-at sportosan elegáns megjelenés és fiatalos lendület jellemzi. Belterének büszkesége az egyedülálló 3D PEUGEOT i-Cockpit®. A városi kisautóhoz immár benzines, dízel- vagy villanymotort is választhat.

Az új PEUGEOT 208-at sportosan elegáns megjelenés és fiatalos lendület jellemzi. Belterének büszkesége az egyedülálló 3D PEUGEOT i-Cockpit®. A városi kisautóhoz immár benzines, dízel- vagy villanymotort is választhat.
 

 

ELLENÁLLHATATLAN DESIGN

Peugeot 208

 
Az új PEUGEOT 208 erős egyénisége első pillantásra szembeötlik. Az alacsony karosszéria, a hosszú motorháztető és a lágyan ívelt formák sportos karaktert eredményeznek. A friss,  élénk színeknek köszönhetően az új 208-on azonnal megakad a szemünk. A modellt még jobban kiemelik a Black Diamond tetői, a fényes fekete kerékdobok és ablakszegélyeki, valamint a díszbetétekkel ellátott gyémántcsiszolt keréktárcsáki.
 
MERÉSZ ÉS VAGÁNY
 
Az új PEUGEOT 208 expresszív orrának meghatározó elemei a nagy krómozott hűtőrácsi, a három fénykarmot magukban foglaló full LED-esi fényszórók és az éjjel-nappal világító LED-es nappali menetfényi, melyek modern megjelenést és átható tekintetet kölcsönöznek az autónak. Az elegáns hátsó részt a fényes fekete csíki választja ketté, melyet a oroszlánkarmot mintázó – éjjel-nappal világító – full LED-es lámpáki foglalnak keretbe.

 

 

VEZETŐHELY

Peugeot 208

ÚJ GENERÁCIÓS TECHNOLÓGIA

Az autó belterében várja a legújabb generációs 3D PEUGEOT i-Cockpit®i. Tapasztalja meg a gyors és intuitív vezetés élményét a beépített kapcsolókkal ellátott kompakt kormányi, a tetszés szerint konfigurálható 3D digitális műszeregységi, a nagy felbontású 10” érintőképernyői és a 7 billenőkapcsolói jóvoltából. A még modernebb kinézet érdekében személyre szabhatja a belső hangulatot is a 8 színt megjelenítő  LED világítás i segítségéveL

 

Peugeot 208 Peugeot 208
Fejlett csatlakoztatási szolgáltatások
 
- Bízza rá magát a TomTom® navigációs rendszerére, kedvenc alkalmazásai igénybevételéhez pedig használja a Mirror Screen Triple Play funkciót.
 
- Az ADML PROXIMITY funkció a szabad kezes indítás mellett a gépjárműhöz közeledve automatikus kireteszelést, a PEUGEOT 208-tól távolodva pedig automatikus reteszelést biztosít, amit hangjelzés igazol vissza. Ha a kulcsot magánál tartja, a gépkocsi zárásakor a kilincsekhez sem kell nyúlnia.

 

- Az e-208 esetében a MyPeugeot alkalmazással kommunikálhat az autóval: Nyomon követheti az akkumulátor töltésszintjét, az aktuális hatótávolságot, a teljes feltöltésig hátralevő időt stb.
Lépések az önvezető autó felé
 
Az új PEUGEOT 208 gazdagon fel van szerelve biztonságot nyújtó, intelligens vezetéstámogató rendszerekkel. Olyan funkciók állnak rendelkezésére, mint a PEUGEOT Drive Assist:
 
- Sávtartó assisztens,  sávon belüli helyzet kiválasztásával
- Táblafelismerés
- A sebesség és a követési távolság szabályozása
 

 

 A parkoláshoz pedig többek között az autót automatikusan beparkoló Full Park Assist nyújt segítséget.
 


 

MOTORKÍNÁLAT!

Peugeot 208

ÚJ MODULÁRIS ÉS HATÉKONY PLATFORM

 

Az új 208 a moduláris, többféle hajtáslánccal is társítható új CMPi/eCMPi platformra épült, így szabadon választhat a hagyományos belső égésű (benzines/dízel) és az elektromos motorok között.
Az autót emellett kimagasló teljesítmény és színvonalas szolgáltatások jellemzik: a kiváló úttartás, az optimális tömeg, a könnyű kormányozhatóság és a kitűnő zaj- és hőkomfort igazán élvezetes vezetést garantál.

 

Peugeot 208 Peugeot 208
Belsőégésű motorok
 
Intenzív vezetési élmények várják a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is teljesítő, új generációs, nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorok jóvoltából:
 
- PureTech
- BlueHDi
 
Az optimalizált fogyasztású takarékosabb motorokat egytől egyig Stop & Start rendszerrel szereljük. 
Elektromos hajtás
 
A teljes csend és nyugalomi mellett intenzív vezetési élményre számíthat:
 
- 100 kW-os (136 LE) villanymotor
- Gyors reakciók a 260 Nm nyomatéknak köszönhetően
 
 Hatótávolsági: max. 340 km (WLTPi) / max. 450 km (NEDC).

 

Jelentkezzen tesztvezetésre Kérjen ajánlatot

Peugeot Autósziget

⚠️FONTOS TÁJÉKOZTATÁS⚠️ A kijárási korlátozás szervizünk nyitvatartását jelegleg nem érinti. A hatóságok engedélyével, a szokásos nyitvatartással és a szokásosnál is szigorúbb óvintézkedések és higiéniai előírások betartásával, továbbra is várjuk az Autósziget Kft szervizébe! Tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a válsághelyzetben még fontosabb a mobilitás megőrzése, az esetleges meghibásodások haladéktalan javítása. A műhelybe érkező gépjárművek fertőtlenítését az elérhető legmodernebb technológiával, minden javítás, karbantartás alkalmával ingyenesen elvégezzük. Az önök biztonsága érdekében, igény esetén díjmentes lehetőséget biztosítunk a hozom- viszem szolgáltatásunkra Pécs területén. Ebben az esetben a javításhoz fel sem kell keresnie szervizünket, munkatársaink hozzák- viszik a kifertőtlenített gépkocsiját. Az Autósziget csapatához fordulhat most is maximális bizalommal, ahogy az elmúlt harminc évben bármikor.

További infó

További akcióink