Peugeot Autósziget

Szerviz és alkatrész akciók

Látni és látszani akció

photo

A 2017. október 16. - december 8. közötti ellenőrzési időszak a látás és láthatósági berendezések műszaki állapotára fókuszál, de márkaszervizünk többet nyújt ennél!

EGY PEUGEOT MÁRKASZERVIZ NEM CSUPÁN JAVÍTÓ ÉS KARBANTARTÓ AUTÓMŰHELY, SOKKAL TÖBB ANNÁL!
 
 
Márkaszervizek számára a biztonságos autózás, a balesetmentes, kényelmes közlekedés biztosítása nemcsak elvárás, hanem kötelezettség is.
 
Nem véletlen, hogy a Peugeot márka magyarországi szerviz hálózata elsők között csatlakozott az Országos Rendőrkapitányság (ORFK) és az Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK OBB) őszi közlekedésbiztonsági akciójához, a Látni és látszani 2017 – egymásért! akcióhoz.
 
A 2017. október 16. - december 8. közötti ellenőrzési időszak a látás és láthatósági berendezések műszaki állapotára fókuszál, de márkaszervizeink többet nyújtanak ennél!
 
Miért érdemes az ORFK ellenőrzése előtt felkeresni márkaszervizünket?
Azért, mert ha autója látás és láthatósági berendezéseit átvizsgáltuk és rendben találtuk, egy igazolást1 adunk Önnek, melyet igazoltatáskor bemutathat az ellenőrző szerveknek.
Nemcsak a látás és láthatósággal kapcsolatos berendezések állapotát vizsgáljuk meg, hanem összesen 21 ponton ellenőrizzük járművét!
 
Mikortól veheti igénybe az átvizsgálási szolgáltatásokat?
Már 1 héttel az országos ellenőrzési akció megkezdése előtt, azaz október 9-től várjuk Önt, hogy a közúti ellenőrzés ne érje felkészületlenül, váratlanul Önt!
 
Milyen feltételekkel veheti igénybe az átvizsgálási szolgáltatásokat2?
Az akcióban résztvevő márkaszervizeink (listájukat ide klikkelve nézheti meg) az alábbi átvizsgálási szolgáltatásokkal várják Önt (az igénybe vehető szolgáltatások listája szervizenként változó, kattintson ide a megtekintéshez!):
 
A: A műhelyben szerviz, illetve javítási munkán lévő gépjárművek 21 pontos ingyenes átvizsgálása2 a Peugeot márkaszabvány alapján
B: A műhelybe érkező gépjárművek ingyenes átvizsgálása2 a „Látni & látszani” kampány tematikája szerint, a csak látással és láthatósággal kapcsolatos berendezések szemrevételezése
C: Önálló átvizsgálás esetén: a Peugeot 21 pontos Átvizsgálás Fixdíjcsomag igénybevételének lehetősége 2900 Ft-ért2
 
 
 
1Az igazolást márkaszervizünk csak akkor állítja ki, ha a gépjármű ellenőrzött részei megfelelő műszaki állapotban vannak és/vagy az átvizsgáláskor feltárt hibákat az ügyfél az átvizsgálást végző márkaszervizben meg is javíttatta. Amennyiben az átvizsgálás során feltárt nem-megfelelőséget a márkaszerviz csak feltárja és megállapítja, de az ügyfél a javítást, karbantartást helyben nem végezteti el, úgy az átvizsgálást követően a márkaszerviz nem állíthat ki igazolást a megfelelőségről.”
2 Az átvizsgálási szolgáltatás a Látni és Látszani kampányban résztvevő Peugeot-márkaszervizekben érhető el 2017. október 9. és december 8. között. Az A, a B, valamint a C pontban megjelölt átvizsgálások összes pontját szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik. Az A és C pontokban megjelölt Peugeot 21 pontos szezonális átvizsgálás pontjainak listájáról a résztvevő Peugeot-márkaszervizek adnak tájékoztatást vagy a www.peugeot.hu/latni_latszani_akcio oldalon tájékozódhat. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és nem helyettesíti a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybe vétel feltételeiről márkaszervizeinkben adunk pontos tájékoztatást. A képek illusztrációk. A Fixdíjcsomag ajánlatok más akcióval, más csomagajánlattal és kedvezménnyel nem vonhatók össze.
 

Peugeot Autósziget

További infó

További akcióink