Peugeot Autósziget

Szerviz és alkatrész akciók

Nyári szervizakció

photo

Készítse fel autóját a nyári időszakra, tisztíttassa ki a klímát, rendeljen tartozékokat kedvezménnyel!

 

VÁLASSZON AKCIÓINK KÖZÜL

 

 

KLÍMATISZTÍTÁS-FERTŐTLENÍTÉS*

Peugeot tavaszi-nyári szervizakció

A klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben. Egészséges megóvása érdekében tisztíttassa rendszeresen a klímaberendezést és cseréltesse a pollenszűrőt is!

 

A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei:

Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye szakszervizbe!
 

A légkondícionáló berendezések ugyanis amellett, hogy az állandó, kellemes hőmérséklet luxusát nyújtják télen-nyáron, az egészségre ártalmas veszélyforrásokat hordozhatnak. Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.
 

Mit kínálnak Önnek a Peugeot márkaszervizek az akció keretében?

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során eredeti gyári Peugeot klímatisztító spray-vel és technológiával áttisztítják a klímakört.
 

 

KLÍMADIAGNOSZTIKA – KLÍMAJAVÍTÁS – POLLENSZŰRŐ AKCIÓ

Peugeot tavaszi-nyári szervizakció

Mi szükséges még az autóklíma tökéletes működéséhez?

A tökéletes komfort és az egészség érdekében ajánlott a pollenszűrő cseréje is. Az elhasználódott pollenszűrő pórusai eltömődnek a portól és szennyeződésektől. Most a gyári pollenszűrőkre 10%1 kedvezményt biztosítunk, ha pollenszűrő-csere mellé a klímatisztítás csomagot is megrendeli. Éljen a lehetőséggel!
 

Az eljárás nemcsak jobb közérzetet biztosít az utastérben utazók számára, de nagyban növeli a klímaberendezés hatásfokát.
 

A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban
 

És ez nem minden!

A klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleinknek klímadiagnosztikára és klímarendszer javítására 10 %1 alkatrész- és munkadíj kedvezményt biztosítunk!
 

A klímajavításhoz az alkatrészkedvezményt csak a gyári klímakompresszorra és a gyári technológiával felújított cseredarabos klímakompresszorra, a gyári klímakondenzátorra, a gyári ventilátorokra és klímacsövekre biztosítjuk, és csak abban az esetben ha a javítást/cserét márkaszervizünkben végezteti el. A klímarendszer rossz hatásfokának oka lehet még a nem megfelelő mennyiségű klímagáz is . A klímagázfeltöltés szolgáltatás igénybevételéről - annak speciális jellege miatt - egyeztessen márkaszervizünkkel.
 

Online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!
 

Karbantartási díj kalkulátor

Peugeot Műhelytitkok

 

NYESTRIASZTÓ**

PSA Nyestriasztó
Szereti a kis állatokat? Mi is!
 
No de a hívatlan kis „vendégeket”, akik ráadásul nap, mint nap újabb „meglepetést” okoznak Önnek?
 
Nagyon sok autósnak gondot jelentenek a nyestek, akik a féltve őrzött autó motorterében „kóstolgatják” az elektromos kábeleket és akaratlan is több százezer forintos kárt és bosszúságot okozhatnak.
 
PSA konszern nyestriasztóját a motortérben kell elhelyeznie. Aktív és intenzív speciális, a nyestek számára „veszélyes ellenség” illattal, parfümkoncentrátummal működő, gazdaságos termék legalább 6 hónapon át bocsát ki illatanyagot.
 
Cikkszám: 1667302980
 
Bruttó ügyfélár: 6950 Ft
 
A nyestek megjelölik a területüket! A termék használata előtt a területet javasolt illatjel-tisztítóval lekezelni, mellyel a nyest szagának nyomai könnyedén eltávolíthatók (a jelentős kockázatot magában rejtő motormosás helyett).
 
Rendelje meg a terméket még ma a Peugeot márkaszervizekben, és tartsa a hívatlan vendégeket minél távolabb!

 

 

TAVASZI - NYÁRI MŰSZAKI ÁTVIZSGÁLÁS1 CSOMAGOK

Peugeot tavaszi-nyári szervizakció
21 pontos szezonális átvizsgálás 4 900 Ft1
 
Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel 5 900 Ft1.
 
Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapító méréssel 5 900 Ft1
 
A kettő együtt mindössze 10 900 Ft-ért1.
 
150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag Peugeot járművekre márkaspecifikus pontokkal kiegészítve 18 000 Ft1
 
Online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!
 

NYÁRI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK AKCIÓ

Peugeot ablakmosó folyadékVásároljon kiváló minőségű, cseppmentesen száradó gyári Peugeot ablakmosót akciós áron!

 

 

 

 

 

 

 

NE CSAK NÉZZEN, LÁSSON IS! ABLAKTÖRLŐLAPÁT AKCIÓ

Peugeot ablaktörlő akció

Szél, hó, fagy vagy forróság, az időjárás és a súrlódás csökkenti a lapátok törlési teljesítményét, elkopnak, és egy idő után csíkot húznak maguk után, és nem biztosítják Önnek a jó, biztonságos kilátást. Vásároljon most kiváló minőségű gyári egyes vagy szettes, első vagy hátsó ablaktörlőlapátot, vagy válassza a PSA konszern multimárkás Eurorepar márkáját, melyet kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztettek a Peugeot mérnökei. Az Eurorepar márka pénztárcabarát és nagyon jó ár-érték arányú minőségi termékeket kínál, és 2 év garanciát biztosít. Most mindenre, gyári és Eurorepar termékekre egyaránt 10% kedvezményt biztosítanak Önnek márkaszervizeink.  

 

 

 

STOP & START VAGY HAGYOMÁNYOS?

Peugeot akkumulátor akcióAkár hagyományos, akár hybrid technológiájú gépjárművel rendelkezik, akár Stop & Start rendszerű, akár hagyományos akkumulátorral szerelt is autója, az akkumulátor teljesítményének megőrzése érdekében hetente 15 percet vagy kéthetente 30 percet autózzon a járművel. Ha erre nincs módja, akkor alapjáraton, helyben járassa a motort, és közben kapcsolja fel a fényszórókat. Ne feledkezzen meg arról, hogy a benzines és dízel autók kipufogógáza szénmonoxidot tartalmaz, ezért a motort vagy szabad levegőn, vagy olyan helyen járassa, ahol a hatékony szellőzés biztosított. Természetesen, a használat velejárója, hogy még a legjobb minőségű akkumulátor is egy idő után gyengül, és már nem biztosítja a szükséges teljesítményt. Ilyen esetben ne halogassa a cserét! Márkaszervizeinkben nemcsak a gyári, hanem a kifejezetten 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztett Eurorepar akkumulátorainkra is 10% kedvezményt biztosítunk. Az Eurorepar a PSA konszern saját márkája, merre 2 év garanciát biztosítunk. Éljen a lehetőségge  

 

 

GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉSI AJÁNLATOK

Peugeot Fertőtlenítés

Válasszon különböző csomagjainkból vagy vegye igénybe ajándék szolgáltatásként! A gépjárműfertőtlenítést önálló szolgáltatásként is megvásárolhatja 9900 Ft-ért vagy egy komplex szervizcsomag keretében.  

 

 

 

 

 

 

GYÁRI TARTOZÉK AKCIÓ1

Peugeot tavaszi-nyári szervizakció

Bízzunk abban, hogy a nyár még sok örömet tartogat a számunkra. Reméljük, hogy végre kimozdulhatunk otthonról és több időt tölthetünk szeretteinkkel a szabadban is. 

 

 
Ehhez kínálunk – egy kicsit előre kacsintva és bizakodva – akciós tartozékokat.
 

Válogasson akciós tartozék ajánlataink közül!

Megjegyzés

*Az ablaktörlőlapát és akkumulátor akció kivételével, az akciós ajánlatok 2020. április 1-től 2020. szeptember 30-ig érvényesek, viszont az akkumulátor és ablaktörlő akció esetében a kezdési dátum 2020. június 4. Minden akciós ajánlat csak az akcióban részt vevő, hivatalos magyarországi Peugeot -márkaszervizekben, a készlet erejéig érvényes. A klímatisztítás egy gyári klímatisztító spray-vel végzett beavatkozás. A klímadiagnosztika = a Peugeot belső gyári szabvány szerint végzett szolgáltatás. A klímadiagnosztikára, a klímajavításra és gyári pollenszűrőkre csak a klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleinknek biztosítjuk a kedvezményt. A klímajavításon belül a 10% kedvezmény csak az alábbi alkatrészcsaládokra vonatkozik: gyári- és gyári technológiával felújított cseredarabos klímakompresszor, gyári klímakondenzátor, ventilátorok, klímacsövek. A felújított-cseredarabos alkatrészek vásárlásának feltételeiről itt tájékozódhat: https://www.peugeot.hu/cseredarabos-felujitott-alkatreszek.html. A kontrollcsomagok keretében végzett átvizsgálást megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a https://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok/ oldalon találja. Az átvizsgálás csomagok nem helyettesítik a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. A tartozék kedvezmények a megjelölt tartozékcsaládokra vagy a konkrétan megjelölt alkatrész-tartozék cikkszámokra vonatkoznak. Kérjük, hogy a termék vásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizeinkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak családok, me¬lyek csak bizonyos Peugeot modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A feltüntetett árak 10 Ft-ra kerekített bruttó akciós ügyfélárak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. A képek illusztrációk. Az akció alkatrész-, tartozék- és csomagajánlatai más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.

 

**Termék hatékonysága a használattal kapcsolatos pozitív eredményeken alapul, ugyanakkor a gyártó a termék 100%-os hatékonyságát annak jellegére is tekintettel nem tudja garantálni

 

Online szerviz-bejelentkezésOnline szerviz-bejelentkezés

Online szerviz-bejelentkezés

Online szerviz bejelentkezés

Peugeot Autósziget

⚠️FONTOS TÁJÉKOZTATÁS⚠️ A kijárási korlátozás szervizünk nyitvatartását jelegleg nem érinti. A hatóságok engedélyével, a szokásos nyitvatartással és a szokásosnál is szigorúbb óvintézkedések és higiéniai előírások betartásával, továbbra is várjuk az Autósziget Kft szervizébe! Tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a válsághelyzetben még fontosabb a mobilitás megőrzése, az esetleges meghibásodások haladéktalan javítása. A műhelybe érkező gépjárművek fertőtlenítését az elérhető legmodernebb technológiával, minden javítás, karbantartás alkalmával ingyenesen elvégezzük. Az önök biztonsága érdekében, igény esetén díjmentes lehetőséget biztosítunk a hozom- viszem szolgáltatásunkra Pécs területén. Ebben az esetben a javításhoz fel sem kell keresnie szervizünket, munkatársaink hozzák- viszik a kifertőtlenített gépkocsiját. Az Autósziget csapatához fordulhat most is maximális bizalommal, ahogy az elmúlt harminc évben bármikor.

További infó

További akcióink