Peugeot Autósziget

Szerviz és alkatrész akciók

Nyári tartozék akció

photo

Praktikus tartozékok autójához most akár 10% kedvezménnyel!

Bízzunk abban, hogy a nyár még sok örömet tartogat a számunkra. Reméljük, hogy végre kimozdulhatunk otthonról és több időt tölthetünk szeretteinkkel a szabadban is.

 

Ehhez kínálunk – egy kicsit előre kacsintva és bizakodva – akciós tartozékokat

 

Autószőnyeg akcióAutószőnyeg akció 

 

Nyári szőnyeg akciónkban 10% kedvezménnyel kínáljuk a Peugeot gyári autószőnyegeket és az Eurorepar multimárkás autószőnyegeket is.

Az Eurorepar márka a PSA konszern saját márkája, melyet kifejezetten 3 évnél idősebb járművekhez fejlesztettek mérnökeink.  A márka kiváló minőségű és pénztárcabarát megoldás az autósok számára. 

Az Eurorepar márka különlegessége, hogy nemcsak a PSA saját márkáihoz kínálja alkatrészek, tartozékok széles és megfizethető választékát, de szinte minden európai autómárkához.

Az Eurorepar tartozékokra a jogszabályi jótálláson felül további egy évet, azaz 2 év garanciát biztosítunk.

 

GYÁRI SZŐNYEGEK ÁRLISTA EUROREPAR SZŐNYEGEK ÁRLISTA

 

 

Peugeot vonóhorog biciklitartóPeugeot tetőrúdPeugeot tetőrúd biciklitartóPeugeot ablakmosó folyadék

Jogi megjegyzés

1 Az akciós ajánlatok 2019. április 1-től 2020. szeptember 30-ig érvényesek az akcióban részt vevő, hivatalos magyarországi Peugeot-márkaszervizekben, a készlet erejéig, kivétel a szőnyeg akció, mely 2020. augusztus 3-tól szeptember 25-ig tart. A tartozék kedvezmények a megjelölt tartozékcsaládokra vagy a konkrétan megjelölt alkatrész-tartozék cikkszámokra vonatkoznak. Kérjük, hogy a termék vásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizeinkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak családok, me­lyek csak bizonyos Peugeot -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A feltüntetett árak 10 Ft-ra kerekített bruttó akciós ügyfélárak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. A képek illusztrációk. Az akció alkatrész-, tartozék- és csomagajánlatai más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.

Peugeot Autósziget

⚠️FONTOS TÁJÉKOZTATÁS⚠️ A kijárási korlátozás szervizünk nyitvatartását jelegleg nem érinti. A hatóságok engedélyével, a szokásos nyitvatartással és a szokásosnál is szigorúbb óvintézkedések és higiéniai előírások betartásával, továbbra is várjuk az Autósziget Kft szervizébe! Tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a válsághelyzetben még fontosabb a mobilitás megőrzése, az esetleges meghibásodások haladéktalan javítása. A műhelybe érkező gépjárművek fertőtlenítését az elérhető legmodernebb technológiával, minden javítás, karbantartás alkalmával ingyenesen elvégezzük. Az önök biztonsága érdekében, igény esetén díjmentes lehetőséget biztosítunk a hozom- viszem szolgáltatásunkra Pécs területén. Ebben az esetben a javításhoz fel sem kell keresnie szervizünket, munkatársaink hozzák- viszik a kifertőtlenített gépkocsiját. Az Autósziget csapatához fordulhat most is maximális bizalommal, ahogy az elmúlt harminc évben bármikor.

További infó

További akcióink