Peugeot Autósziget

Szerviz és alkatrész akciók

Márciusi szerviz akció

photo

Márkaszervizeink biztosítják Önnek az állandó mobilitást! A téli fokozottabb igénybevételt követően, a gépjármű műszaki állapotának biztosítása érdeklében, a mobilitás megőrzéséhez ellenőriztesse gépjárművét, kérjen márkaszervizeinkben személyre szabott karbantartási és javítási ajánlatot!

 

Kopott ablaktörlőit most újra cserélheti! Válogasson cserealkatrész márkáinkból, használja ki az akciós kedvezményeket és vegye igénybe kényelmi szolgáltatásainkat!

 

MOST VÁSÁROLJON ÚJ ABLAKTÖRLŐLAPÁTOKAT

Peugeot ablaktörlő akció

Márciusi akciónkban most minden gyári egyes vagy szettes, első vagy hátsó ablaktörlőlapátra 15% kedvezményt biztosítunk! 

Néhány példa kínálatunkból:

Gyári ablaktörlőlapát 800 mm (1642335880)   10.400 Ft*
Gyári ablaktörlőlapát 650 mm (1642333880)   10.500 Ft*
Gyári ablaktörlőlapát 600 mm (9833976580)   10.500 Ft*
 

Online szerviz-bejelentkezés

 

 

MULTIMÁRKÁS EUROREPAR ABLAKTÖRLŐLAPÁT AJÁNLATOK

Peugeot - Eurorepar ablaktörlő akció

Amennyiben 3 évnél idősebb autóval rendelkezik, és egy igazán pénztárcabarát megoldást keres, válassza az Eurorepar alkatrész családunkat, melyre 2 év garanciát biztosítunk!

Kínálatunkból:
ERP ablaktörlő lapát 650 mm (1635455080)     3.600 Ft*
ERP ablaktörlő lapát 400 mm (1635454280)     3.000 Ft*
ERP ablaktörlő lapát 550 mm (1635454880)     3.300 Ft*
ERP ablaktörlő lapát 450 mm (1635454480)     3.000 Ft*

Az Eurorepar alkatrészcsalád multimárkás kínálatában a piacon elérhető szinte valamennyi autómárkához és modellhez talál autóalkatrészeket és tartozékokat!

 

Várjuk Önt márkaszervizeinkben, jelentkezzen be online, akár most azonnal!

Online szerviz-bejelentkezés
Az EUROREPAR Alkatrészekről


 

KOMPLEX MŰSZAKI ÁTVIZSGÁLÁS*

Peugeot márciusi szerviz ajánlat

150 pontos komplex műszaki átvizsgálásunk teljeskörű állapotfelmérést tartalmaz.

A biztonságos autózás mellett praktikus és megfizethető  megoldást lehet használtautó-eladás vagy - vétel előtt, és használtautó beszámítást tartalmazó új autós ajánlat esetén is, illetve a már megvásárolt használtautó szakszerű állapotfelméréséhez is. A csomag tartalma többek között:
 

  • Fékpadi fékhatásmérés és műszeres lengéscsillapítómérés, valamint számos más professzionális műszeres vizsgálat is, melyek keretében ellenőrizzük a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok minőségét is. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is.
  • A csomag keretében márkaspecifikus beavatkozásként műszerrel ellenőrizzük a FAP szűrő eltömődöttségét és az adalék mennyiségét, valamint diagnosztikai műszerünkkel megállapítjuk, hogy a gépjármű számítógépe tárol-e hibát.!
  • A csomag mellé plusz 5000 Ft-ért értékbecslés szolgáltatás is igénybe vehető.


Ellenőrző pontok listája és részletek, itt!

 

A nem-Peugeot járművek esetén bizonyos műveletek elvégezhetőségét a márkaszervizzel egyeztetnie kell a csomag megvásárlása előtt.

 

 

GUMI ÉS KERÉK FIXDÍJCSOMAGOK

Peugeot - gumicsere akció

Itt a március, érkezik a melegebb idő


Váltson vissza nyári gumiabroncsra!


Márkaszervizeinkben bruttó 12.900 Ft*-ért átgumizzuk a 4 lemezfelnit. Ha Ön rendelkezik nyári abronccsal szerelt kerékkel, akkor a 4 db téli szerelt kerék cseréjét a nyárira mindössze 8.900 Ft*-ért vállaljuk.

Mindkét szolgáltatásnál a kerekeket kiegyensúlyozzuk, centrírozzuk, mielőtt visszaszereljük gépjárművére.

Alumínium keréktárcsák esetén a gumiszett-csere szolgáltatást 14.900 Ft1-ért veheti igénybe.

 

Várjuk Önt márkaszervizeinkben, jelentkezzen be online, akár most azonnal!

 

Online szerviz-bejelentkezés

 

 

GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS AJÁNLATUNK

Peugeot Fertőtlenítés

Bármely bruttó 100.000 Ft értékű szervizbeavatkozás esetén ajándék gépjármű-fertőtlenítés szolgáltatást biztosítunk Önnek.

Csak jeleznie kell a munkafelvevőnek, hogy igényt tart a szolgáltatásra.

A gépjárműfertőtlenítést önálló szolgáltatásként is megvásárolhatja 9900 Ft-os áron.

További részletek


 

 

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSUNK: HOZOM-VISZEM 

Peugeot téli szerviz akció - hozom-viszemMárkaszervizeink többsége hozom-viszem szolgáltatást is kínál az Ön kényelmére. Éljen a lehetőséggel!

A speciális időszak miatt márkaszervizünk a szolgáltatás mellé előírhatja a gépjárműfertőtlenítés-csomag egyidejű megvásárlását.

 

A feltételeket itt tekintheti meg.

 

 

 

 


 

Megjegyzés

 

*1 Az ajánlatok 2021. március 11-től 2021. március 31-ig érvényesek az akcióban résztvevő hivatalos Peugeot márkaszervizben. Az akció alkatrész-és csomagajánlatai más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek.

Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. 

A feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A konkrét akciós árral meghirdetett termékek és szolgáltatások árai a közzététel napján érvényes 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Árlista változás esetén a változásokat a honlapon a lehető legrövidebb időn belül átvezetjük. Az árlista változásból adódó árdifferenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival egyeztessen a termék áráról, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról.

A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk.

 

Az átvizsgálás csomagokat szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik. Az átvizsgálás csomag pontjainak listáját a https://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok/ oldalon találja. Az átvizsgálás csomagok nem helyettesítik a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak.

 

Gumiszett-csere fixdíjcsomag: Csak személyautókra vehető igénybe Egy szett 4 db kerékből áll. Az ár tartalmazza a 4 kerék egyszeri átgumírozását, centrírozását és a keréksúlyok árát. Az ár nem tartalmaz gumiabroncsot. Az alufelnire vonatkozó csomagár 17’ –nál nagyobb kerekekre nem vehető igénybe – nagyobb kerék esetén kérjen külön ajánlatot!.

 

Kerékszett-csere fixdíjcsomag: Egy szett négy darab kerékből áll. Tartalmazza a 4 kerék le- és felszerelését, centrírozását és a keréksúlyok árát. Az ár nem tartalmazza gumiabroncsot. Csak személyautókra vehető igénybe.

 

Multimárkás Eurorepar Ablaktörlő lapát ajánlatok: Az Eurorepar családra 2 év garanciát biztosítunk.

 

Hozom-viszem szolgáltatás további feltételeit a letölthető árlista alján tettük közzé.

 

Online szerviz bejelentkezés

Peugeot Autósziget

⚠️FONTOS TÁJÉKOZTATÁS⚠️ A kijárási korlátozás szervizünk nyitvatartását jelegleg nem érinti. A hatóságok engedélyével, a szokásos nyitvatartással és a szokásosnál is szigorúbb óvintézkedések és higiéniai előírások betartásával, továbbra is várjuk az Autósziget Kft szervizébe! Tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a válsághelyzetben még fontosabb a mobilitás megőrzése, az esetleges meghibásodások haladéktalan javítása. A műhelybe érkező gépjárművek fertőtlenítését az elérhető legmodernebb technológiával, minden javítás, karbantartás alkalmával ingyenesen elvégezzük. Az önök biztonsága érdekében, igény esetén díjmentes lehetőséget biztosítunk a hozom- viszem szolgáltatásunkra Pécs területén. Ebben az esetben a javításhoz fel sem kell keresnie szervizünket, munkatársaink hozzák- viszik a kifertőtlenített gépkocsiját. Az Autósziget csapatához fordulhat most is maximális bizalommal, ahogy az elmúlt harminc évben bármikor.

További infó

További akcióink